"Waar individualiteit hand in hand gaat met precisie"

Precies jezelf

Het is tijd voor een duidelijke kijk en voor focus op jezelf. Met 'jezelf' bedoelen we je ogen, je unieke look en je zicht.

Seiko glazen zijn gemaakt om perfect aan te voelen. Ze complementeren je unieke look door een uitermate hoog esthetiek gehalte en visuele uitmuntendheid.

Een combinatie van innovatie en baanbrekende technologie resulteert in zuivere glazen die tevens garant staan voor een glashelder zicht.

Draag zorg voor uw ogen

Een goed zicht is geen vanzelfsprekendheid. Net als elk ander orgaan van het menselijk lichaam, is het noodzakelijk je ogen gezond te houden om een zo optimaal mogelijk zicht te kunnen blijven garanderen. De basis hiervan is de keuze van de beste brilglazen voor je ogen ter behandeling of ter preventie van oogbeperkingen en problemen.

Ga voor het best gezichtsvermogen

Zorg dragen voor je ogen betekent dat je streeft naar een perfect gezichtsvermogen. SEIKO-brillenglazen zijn afgestemd op ieders specifieke behoeften. Dat garandeert een scherp zicht. Gaat het over je zicht, dan kijk je beter vooruit.

Comfort is alles

Gedaan met droge, vermoeide ogen, wazig zien en hoofdpijn. De geavanceerde, hoogtechnologische brillenglazen van Seiko zijn afgestemd op de specifieke correctie die je ogen nodig hebben op alle omstandigheden: rijden, sporten, computerschermen, binnen of buiten in de regen of de zon. Het kan allemaal. Op elk moment zorgen Seiko-brillenglazen voor een perfect zicht in een gestroomlijnd en comfortabel design dat u de bril op uw neus zelfs doet vergeten.

Zicht, uitstekende prestaties

Waar u ook actief bent, uw gezichtsvermogen is cruciaal voor je prestaties. Een optimaal zicht is essentieel voor je succes. Seiko staat voor innovatie en baanbrekende technologie. We mogen dus gerust stellen dat de Seiko-brillenglazen van je keuze beantwoorden aan elke behoefte: precies, scherp en verbazingwekkend dun.

Heb ik multifcoale glazen nodig?

Hebt je moeite met sms'jes, voedingsetiketten of andere kleine lettertjes lezen? Het is niet ongewoon dat je vanaf 45 jaar last krijgt van presbyopie of ouderdomsverziendheid.

Met multifocale glazen zie je met slechts één bril scherp vanaf elke afstand. Bij dit type glazen is er een geleidelijke overgang van ver zien over middellange afstanden naar wat dichtbij is. Bovendien maken ze komaf met de zichtbare lijnen waarvan vaak sprake is bij bifocale glazen. Met dit naadloze design heeft niemand door dat je eigenlijk een multifocale bril draagt.

Baanbrekende technologie

Optiek Roeselare en Seiko zijn gepassioneerd door technologie en innovatie. Ze maken je leven makkelijker én comfortabeler dankzij een beter gezichtsvermogen. Dat drijft ons om onze grenzen te blijven verleggen. De combinatie van ultramoderne technologie en buitengewoon individueel vakmanschap maakt Seiko-brillenglazen de meest geavanceerde op de markt. Zo geniet je van een “glashelder” zicht.

Perfect gezichtsvermogen dankzij precisie

Seiko betekent “precisie” in het Japans. En daar streeft Optiek Roeselare ook naar. Optiek Roeselare biedt met Seiko brilglazen van topkwaliteit, afgestemd op je eigen levensstijl en visuele behoeften. Perfect aangepast aan elke activiteit, locatie en gelegenheid. Ervaar een scherp zicht, in elke situatie.

Nog een wiSTjedatje…
Het geheim achter anti-aanslagbehandelingen

Als het buiten koud is, dan is niets zo frustrerend als een bril die aandampt telkens wanneer u ergens binnengaat.

Brillenglazen bewasemen als het vocht in de lucht tot piepkleine druppeltjes condenseert op het glasoppervlak. Met een anti-aanslagcoating of –behandeling daalt de oppervlaktespanning van het glas en valt de condensatie uiteen in een nagenoeg onzichtbare dunne laag water, die uiteindelijk verdampt.

<
Schrijf in op onze nieuwsbrief: