Bescherm uw ogen tegen blauw licht voor amper € 49!

Wat is blauw licht?

Bepaalde stralen van LED-lampen - het kunstmatige licht van laagverbruikslampen of waarmee beeldschermen worden verlicht - zijn schadelijk.

Zij stralen blauw licht uit, dragen veel energie, zijn onzichtbaar voor het blote oog en desondanks gevaarlijk voor de visuele gezondheid.

Hun lichtsterkte is tevens nadelig voor de vorming van melatonine, het slaaphormoon. 2 uur achtereenvolgend werken met een beeldscherm kan al visuele vermoeidheid veroorzaken.

Deze lichtbronnen maken deel uit van ons dagelijks leven en zelfs wanneer we de indruk hebben slechts beperkt online te zijn, zijn we ons niet bewust van de werkelijke duur van deze blootstelling.

BLP LENS© technologie

Om het gezichtsvermogen te beschermen filtert de BLP Lens© technologie de straling van het blauwe licht weg. De glazen zijn bedekt met een reeks lagen van filtrerend en beschermend materiaal.

De glazen en monturen bezitten alle de onmisbare kenmerken en de kwaliteit die nodig is voor het comfort en het gebruik van een bril. Deze prestaties werden bovendien getest in een onafhankelijk Frans laboratorium.

Het zichtcomfort is al na enkele seconden merkbaar wanneer u voor een beeldscherm zit.

<
Schrijf in op onze nieuwsbrief: